Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
15.04.2021

Контрольний опитувальник аудитора (чек-лист)

Підрозділ

Відділ кадрів

Процеси/аспекти

Компетентність персоналу, документована інформація

Питання

Обгрунтування питання (вимоги)

Відповіді на питання

Так

Ні

Контактна особа

Пояснення, нотатки

Як визначаються вимоги до освіти працівника? Чим підтверджуються?

Форма ПІ

РІ «Документована інформація»

 

 

 

 

Де мають бути відмічені дані про навчання?

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ