Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи є стандарти, санітарно-гігієнічні вимоги до яєць з Кодексу Аліментаріус?

На запитання відповідає
Марина Кірносова,
доцент кафедри маркетингу Національного університету "Одеська політехніка"

Кодекс Аліментаріус включає Кодекс гігієнічної практики для яєць і яєчних продуктів CAC/RCP 15-1976. Документ доповнює Загальних принципах гігієни харчових продуктів CAC/RCP 1-1969, повинен використовуватися разом з ними, та описує конкретні аспекти гігієни й безпеки, які пов’язані із виробництвом…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ