Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Який порядок отримання Дозволу санітарно-епідеміологічної служби стосовно виробництва алкогольної продукції?

На запитання відповідає
Вікторія Кійко,
доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ

Постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 №348 Державну санітарно-епідеміологічну службу було ліквідовано.

Згідно з чинним законодавством усі підприємства харчової промисловості відносяться до операторів ринку харчових продуктів (п. 55 ст. 1 Закону України «Про основні принципи та вимоги…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ