Який порядок отримання Дозволу санітарно-епідеміологічної служби стосовно виробництва алкогольної продукції?
![](https://qualityexpert.com.ua/sites/default/files/styles/photo_expert_100/public/photo/%D0%9A%D1%96%D0%B9%D0%BA%D0%BE%20%D0%92.png?itok=8kuVcffz)
На запитання відповідає
Вікторія Кійко,
доцент кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ
Постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 №348 Державну санітарно-епідеміологічну службу було ліквідовано.
Згідно з чинним законодавством усі підприємства харчової промисловості відносяться до операторів ринку харчових продуктів (п. 55 ст. 1 Закону України «Про основні принципи та вимоги…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу