Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
02.12.2023
Лабораторні дослідження: інструментальні методи вимірювання й аналізу у харчовій промисловості
Надія Миценко,
менеджер систем якості

Найважливішим завданням для харчових виробництв є організація контролю технологічного процесу та керування якістю й безпечністю харчової продукції.

Коментар експерта

Відповідальність виробників харчових продуктів за якість та реалізацію неякісної та небезпечної продукції у світі підвищується, тож в Україні останнім часом стало обов’язковим підтвердження відповідності продукції вимогам нормативних документів із застосуванням їхньої сертифікації.

Є багато сучасних методів контролю, які застосовують у лабораторних дослідженнях якості харчових продуктів.

Залежно від способу проведення…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ