02.12.2023
Лабораторні дослідження: інструментальні методи вимірювання й аналізу у харчовій промисловості
Надія Миценко,
менеджер систем якості
Найважливішим завданням для харчових виробництв є організація контролю технологічного процесу та керування якістю й безпечністю харчової продукції.
Коментар експерта
Відповідальність виробників харчових продуктів за якість та реалізацію неякісної та небезпечної продукції у світі підвищується, тож в Україні останнім часом стало обов’язковим підтвердження відповідності продукції вимогам нормативних документів із застосуванням їхньої сертифікації.
Є багато сучасних методів контролю, які застосовують у лабораторних дослідженнях якості харчових продуктів.
Залежно від способу проведення…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу