Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
10.10.2024
З Днем працівників стандартизації та метрології!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників стандартизації та метрології України та Всесвітнім днем стандартів!

10 жовтня – День працівників стандартизації та метрології. Це свято було засноване Указом Президента України 08.10.2002 року напередодні Всесвітнього дня стандартів.

Стандартизація, метрологія, сертифікація – це складові технічного регулювання, надійна основа для захисту прав споживачів та стабільного розвитку держави.

Саме від професійної майстерності фахівців в галузі стандартизації, метрології та оцінки відповідності значною мірою залежать темпи впровадження нових технологій у промисловості, розроблення та виробництво нових та якісних видів продукції.

Ваша щоденна праця допомагає ставати конкурентоспроможними вітчизняним продукції та послугам, завдяки вам вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських та міжнародних вимог і стандартів.

Бажаємо вам і вашим сім’ям мирного неба, міцного здоров`я, щастя, добробуту, творчого натхнення та утвердження високих стандартів життя! Нехай ваша фаховість і любов до справи допомагають досягати професійних висот і ніколи не зупинятися на досягнутому!