Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім
28.08.2021
Розробка технічного завдання та проєктування згідно із стандартом IEC 61512
Олександр Пупена,
доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Національного університету харчових технологій України

Використання стандарту IEC 61512 дає свої результати вже на початкових стадіях проєктування. Маючи системне бачення і методологію стандарту щодо виділення об’єктів, їх режимів і станів, можна виявити помилки та суперечності в технічних вимогах та запропонованих алгоритмах керування. Це дає змогу уникнути помилок ще на ранніх етапах, до введення в дію.

Згідно зі стандартом IEC 61512 об’єкт автоматизації (установка, відділення тощо) ділиться на одиниці устатковання відповідно до їх рольового призначення. Кожне устатковання характеризується режимами та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ