Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Основні переваги застосування стандарту IEC 61512 в керуванні порційним виробництвом
Олександр Пупена,
доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Національного університету харчових технологій України

Міжнародний стандарт IEC 61512 пропонує правила побудови систем керування порційним виробництвом для максимальної ефективності цих систем. З 1 вересня 2019 року цей стандарт прийнято в Україні методом підтвердження, тобто в оригінальному англійському варіанті, під назвою ДСТУ EN 61512-1:2019 «Керування рецептурним виробництвом. Частина 1. Моделі та термінологія».

Важливо

Порційні виробництва передбачають використання одного і того самого устатковання порційного типу для виробництва різної продукції за різною рецептурою. Основна мета стандарту IEC 61512  — це можливість…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ