Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
27.01.2025
 

 

ТОВ «ХХХ»

 

Чек-лист перевірки санітарного стану

 виробничого приміщення при прийманні/здачі зміни

(бригадири)

Процес: Якість та Харчова безпекаДата створення: 24.01.2022Дійсно з:  25.01.2022Ревізія: 03
Попередня ревізія: 01.08.2020Код: Ф-02/ОПП-08, Додаток БС. 1 з 1
Документ: Процедура Інтегрованої Системи Менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (Форма)

 

Дата _____________________  Зміна №______

№ п/п

Питання, що потребують перевірки

Так

(+)

Ні

(-)

Бригада № _____   Майстер/бригадир (ПІБ)                                                  Підпис

  1.  
Чистота робочих місць  
  1.  
Відсутність на робочих місцях сторонніх предметів (миючі…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ