Зразок заповнення
27.01.2025
ТОВ «ХХХ» |
Чек-лист перевірки санітарного стану виробничого приміщення при прийманні/здачі зміни (бригадири) | ||
Процес: Якість та Харчова безпека | Дата створення: 24.01.2022 | Дійсно з: 25.01.2022 | Ревізія: 03 |
Попередня ревізія: 01.08.2020 | Код: Ф-02/ОПП-08, Додаток Б | С. 1 з 1 | |
Документ: Процедура Інтегрованої Системи Менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (Форма) |
Дата _____________________ Зміна №______
№ п/п | Питання, що потребують перевірки | Так (+) | Ні (-) |
Бригада № _____ Майстер/бригадир (ПІБ) Підпис | |||
Чистота робочих місць | |||
Відсутність на робочих місцях сторонніх предметів (миючі… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
03.02.2025
Екологічна самодекларація (мийні засоби)
27.01.2025
Інструкція із санітарної обробки дезкилимків