Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
22.08.2023

Інструкція щодо застосування дезінфекційних розчинів

Об’єкт оброблення

T води, ℃

Час, хв

Концентрація, %

Спосіб оброблення

Технологічні трубопроводи, а також обладнання, що важко розбирати (змішувачі, збивальні, тістомісильні машини тощо)

20

60

0,05

Заповнення розчином (у санітарні дні)

40±5

15

0,025

Деталі та вузли технологічного обладнання

Дрібний технологічний інвентар

Тара, форми, лотки тощо.

20

30

0,05

Занурення (в кінці кожної зміни та у санітарні дні)

40±5

15

0,025

Поверхні виробничих столів, технологічного обладнання (котли, баки, чани, змішувачі, тістомісильні машини, транспортери тощо)

18-20

60

0,015…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ