Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
15.06.2023

Графік щоденного прибирання у санітарно-побутовому приміщенні

Дата з ____ до ________ ___

Відповідальний за ведення: Іваненко І.І.

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

П’ятниця

Субота

Неділя

7:00

      

10:00

      

13:00

      

      
       

Відповідальний за перевірку: Борисенко Б.Б.

Підпис

Дата

 


Рекомендовану форму зразка розроблено згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження  та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ