Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
01.06.2023

План впровадження та аналізування вимірювального процесу

№ з/п

Захід

1

Установлення граничної невизначеності (похибки) вимірювань параметра якості

2

Установлення та документування методики виконання вимірювань

3

Вибір засобів вимірювань (ЗВ)/вимірювальної системи (ВС)

4

Визначення допоміжного обладнання (оснащення) для проведення вимірювань

5

Визначення необхідності розроблення плану для розміщення ЗВ/ВС

6

Визначення необхідності здійснення будівельно-монтажних робіт для встановлення ЗВ/ВС:

• фундамент;

• прокладання кабелів;

• встановлення витяжки/вентиляції/кондиціювання;

• підведення пневмомагістралі;

•…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ