Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
13.02.2023

Технічна концепція процесів вимірювань

Положення концепції

Елементи вимірювального процесу

Характеристики елемента вимірювального процесу

Формулювання та аналізування мети вимірювань

Яку інформацію має бути отримано внаслідок вимірювань

Кількісна

Якісна

Сигнал

Результат випробувань

 

Мета використання результатів вимірювань

Покращення

Моніторинг

Лабораторні дослідження

Контроль процесу

Вхідний контроль

Операційний контроль

Контроль відвантаження

Хто використовуватиме процес вимірювань

Оператори

Майстри

Уточнення та аналізування моделі об’єкта вимірювань

Що має бути виміряно

Вид фізичної величини (розмір, об’єм, маса,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ