Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
17.05.2021

Журнал проведення поетапного контролю за виробництвом молока і молочних продуктів

 

№ п/п

Дата

Виявлені порушення з посиланням на нормативні документи, якими встановлені дані вимоги (санітарні правила, технологічні інструкції тощо)

Дата усунення порушення/ заходи

Відповідальний за виконання

Примітка

Відповідальна особа

Посада/

ПІБ

Підпис

Посада/ ПІБ

Підпис

  1.  

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

1.

04.04.2021

Не була проведена повторна дезінфекція танка № 2 перед початком роботи (після простою обладнання більш ніж 6 годин) /Державні санітарні правила для молокопереробних підприємств

04.04.2021/

Перекачування…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ