Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Яким нормативом регламентоване нанесення на паковання харчового продукту знаку Food Safe (виделка та фужер)? І чи обов'язково має його наносити на гнучке полімерне паковання (РЕ/РР) виробник, наприклад, снеків, кави чи інших подібних продуктів?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Знак «Food Safe» (наприклад, зображення «виделки та фужера») використовується для позначення того, що матеріали, з яких виготовлена упаковка, безпечні для контакту з харчовими продуктами.

Розглянемо вимоги національного законодавства. В рамках інтеграції національного…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ