Напій бродіння фільтрований, непастеризований, до складу якого входять питна вода, цукор, культура чайного гриба, зелений чай. Об’ємна частка спирту – не більше ніж 1,2%, що зазначено виробником на маркуванні. Чи є цього достатньо для коректного маркування відповідно до вимог законодавства, чи необхідно вказати додаткову інформацію?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі
При маркуванні харчових продуктів необхідно спиратися на вимоги статті 6 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Цього достатньо, якщо йдеться про склад продукту.
Але також звертаю увагу, що ця…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу