Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Напій бродіння фільтрований, непастеризований, до складу якого входять питна вода, цукор, культура чайного гриба, зелений чай. Об’ємна частка спирту – не більше ніж 1,2%, що зазначено виробником на маркуванні. Чи є цього достатньо для коректного маркування відповідно до вимог законодавства, чи необхідно вказати додаткову інформацію?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

При маркуванні харчових продуктів необхідно спиратися на вимоги статті 6 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Цього достатньо, якщо йдеться про склад продукту. 

Але також звертаю увагу, що ця…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ