Чи можливе подовження терміну придатності інгредієнта (екстракту базиліку), який надалі буде використано для виробництва алкогольних напоїв, після закінчення його терміну придатності, припустимо, на три роки, самим виробником? Якщо подовження терміну придатності можливе, то яка має бути процедура (документи, дослідження тощо)? Які документи виробник інгредієнта (екстракту базиліку) повинен надати стороні, якій він збирається реалізовувати такий інгредієнт?

Відповідно до статті 1 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон) мінімальний термін придатності харчового продукту – дата, до настання якої характеристики харчового продукту залишаються незмінними у межах, визначених оператором ринку харчових продуктів,…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу