Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

На території Євросоюзу заборонено використання в продуктах харчування барвника Е 171. Чи виробники харчових продуктів в Україні зобов'язані дотримуватись цієї вимоги?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

Регламент №1333/2008 встановлює правила щодо харчових добавок: визначення, умови використання, маркування та процедури.

Цей Регламент також містить список ЄС дозволених до використання харчових добавок та умови їх використання.

Проте він чинний лише в країнах ЄС.

В Україні перелік дозволених харчових…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ