Згідно зі ст. 46 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку під час поводження з харчовими відходами повинні дотримуватися відповідних положень законодавства щодо зберігання й утилізації (знищення) харчових та інших відходів та/або мати договори щодо їх утилізації (знищення). Які ще є вимоги до утилізації харчових відходів? Якщо оператор ринку не має договорів щодо утилізації відходів, то яким законодавством він повинен регулюватися та яким чином здійснювати утилізацію харчових відходів?

Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
Норма закону
Стаття 46. Гігієнічні вимоги під час поводження з харчовими відходами
1. Оператори ринку під час поводження з харчовими відходами (неїстівні субпродукти та інші залишки) повинні:
1)…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу