Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Яка інформація в обов'язковому порядку повинна бути в декларації якості виробника харчових продуктів? Та чи обов'язково необхідний підпис відповідальної особи чи відмітка про перевірку/верифікацію?

На запитання відповідає
Тетяна Литвиненко,
cертифікований аудитор, консультант з розробки та впровадження систем менеджменту на відповідність міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 22000 (Система НАССР)

На сьогоднішній день декларація виробника для харчової продукції документ не регламентований законодавством. Тож і конкретні вимоги до цього документа відсутні. Стала практика говорить, що декларація виробника зазвичай містить:

  • назву та адресу виробника;
  • назву харчового продукту та іншу інформацію,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ