На підприємство надійшов запит від однієї торгової мережі, для якої виготовляються хлібобулочні вироби власної торгової марки (соломка солодка та солона), щодо зазначення відсоткового вмісту борошна у продукті. Де вказано таку вимогу? Як порахувати такий відсоток, адже всі інші складові продукту у рецептурі розраховують на 100 кг борошна?
На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»
Відповідно до ст. 16 Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» слід обов’язково зазначати на маркуванні кількість окремого інгредієнта або категорії інгредієнтів, використаних у виробництві харчового продукту, якщо:
- назва цього інгредієнта або категорії інгредієнтів зазначена у…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу