Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи потрібно на рибних консервах (у маркуванні складу) вказувати вагу риби в готовому виді?

Приклад маркування. Склад:

  • риба сардина, або сардинела атлантична (96% (використаного під час виробництва));
  • олія соняшникова рафінована дезодорована виморожена (5%);
  • сіль кухонна;
  • перець духмяний або екстракт перцю духмяного. Маса риби – 150 г (g).
На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Вимоги до інформації про харчові продукти, що надається споживачам, викладено у Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (далі – Закон).

Відповідно до вказаного Закону кількісне значення надається щодо інгредієнтів, вміст яких у продукті перевищує 50 % або які споживач…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ