Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Розробка технічного завдання та проєктування згідно із стандартом IEC 61512
Олександр Пупена,
доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Національного університету харчових технологій України

Використання стандарту IEC 61512 дає свої результати вже на початкових стадіях проєктування. Маючи системне бачення і методологію стандарту щодо виділення об’єктів, їх режимів і станів, можна виявити помилки та суперечності в технічних вимогах та запропонованих алгоритмах керування. Це дає змогу уникнути помилок ще на ранніх етапах, до введення в дію.

Згідно зі стандартом IEC 61512 об’єкт автоматизації (установка, відділення тощо) ділиться на одиниці устатковання відповідно до їх рольового призначення. Кожне устатковання характеризується режимами та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ