Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
16.09.2024
Онлайн-конференція до Всесвітнього дня сільськогосподарських тварин

За повідомленням Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів з нагоди відзначення Всесвітнього дня сільськогосподарських тварин 2–3 жовтня відбудеться онлайн-конференція за участю міжнародних експертів «Об'єднуючи зусилля задля забезпечення благополуччя сільськогосподарських тварин в Україні».

Мета заходу: підвищити рівень обізнаності про важливість гармонізації національного законодавства щодо благополуччя сільськогосподарських тварин відповідно до вимог ЄС та впровадження вимог щодо благополуччя тварин під час утримання, забою та транспортування сільськогосподарських тварин. Учасники конференції обговорять важливість функціонування ефективної державної системи контролю за дотриманням цих вимог задля європейської інтеграції та розвитку міжнародної торгівлі.

Дати проведення: 

2 жовтня: з 9:30 до 13:00.

3 жовтня: з 9:00 до 13:00.

Відеоконференція: з використанням платформи ZOOM (посилання буде надіслано після реєстрації за посиланням)

Програма заходу доступна за посиланням.

Захід проводиться за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України і Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Джерело: Держпродспоживслужба