Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
06.06.2024

Додаток 2

ІНСТРУКТАЖ  ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ ХАРЧОВОГО ПІДПРИЄМСТВА

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ

 

Всі відвідувачі, які мають намір потрапити на виробництво, повинні виконувати такі санітарні вимоги та правила особистої гігієни, що встановлені на підприємстві:

  1. Ви не маєте права заходити у виробничі приміщення, якщо у Вас є симптоми кишкових або інфекційних захворювань.
  2. Для відвідування виробничої зони Вам необхідно одягти спецодяг, яким Вас забезпечує підприємство, та головний убір, який повністю закриває волосся.
  3. Після відвідування туалету Вам необхідно помити руки мийним засобом, обсушити, продезінфікувати.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ