Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
09.08.2023

 

Звіт з якості готової продукції

 

Дата складання звіту: 01.08.2023

Початок періоду: 01.01.2023

Кінець періоду:01.07.2023

 

Місце контролю

Січень 2023

Лютий 2023

Березень 2023

Квітень 2023

Травень 2023

Червень 2023

Причина

Брак

%

Брак

%

Брак

%

Брак

%

Брак

%

Брак

%

Дільниця пакування, кг

799,1

11,6%

646,9

8,9%

779,7

7,9%

873,9

7,5%

917,1

8,7%

920,6

9,0%

Виробництво, кг

5402,8

78,3%

5898,8

81,3%

8288,3

84,5%

9 533,9

82,0%

8 908

84,1%

8 595,1

84,3%

Склад готової продукції, кг

697,9

10,1%

708,2

9,8%

739,7

7,5%

1 220,2

10,5%

765,4

7,2%

682,1

6,7%

Загалом браку

6899,8

100,0%

7253,9

100,0%

9807,7

100,0%

11 628

100,0%

10 590,5

100,0%

10 197,8

100,0%

Вироблено продукції, кг

1…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ