Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Що має містити процедура закупівлі обладнання, яка стосуватиметься гігієнічного дизайну? Що мається на увазі під «гігієнічним дизайном» (вимога 2.5.15 FSSC 22000 V.6)?

На запитання відповідає
Іван Соколов,
доктор біологічних наук, провідний аудитор FSSC 22000 Бюро Верітас, провідний викладач IRCA курсів з FSSC 22000, директор департаменту навчання ПІІ ТОВ Бюро Верітас Україна, директор програм із зміни клімату ПІІ ТОВ Бюро Верітас Україна

Додаткова вимога 2.5.15 сертифікаційної схеми FSSC 22000 версія 6 щодо управління обладнанням застосовується до всіх категорій харчового ланцюга, крім підкатегорії FII щодо брокерської діяльності та торгівлі. Вимоги до управління обладнанням, які включені до Схеми, вимагають, щоб організація мала…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ