Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Які актуальні вимоги щодо позначення кількості продукції на пакуванні? Де повинна бути зазначена інформація про кількість продукції на пакуванні? Які застосовуються позначення одиниць вимірювання?

На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Відповідно до вимог Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання є обов’язковою інформацією про харчовий продукт, що має надаватись споживачеві.

Довідка

Обов’язкова інформація повинна міститися…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ