Онлайн-консультант фахівця з якості
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
ISO 14000
ISO 27000
ISO 22000
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Галузеві особливості роботи
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Поводження з відходами у рамках системи НАССР
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
Анонім

Які актуальні вимоги щодо позначення кількості продукції на пакуванні? Де повинна бути зазначена інформація про кількість продукції на пакуванні? Які застосовуються позначення одиниць вимірювання?

На запитання відповідає
Наталія Пухальська,
консультант з юридичних питань «Асоціації з інтеграції НАССР»

Відповідно до вимог Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання є обов’язковою інформацією про харчовий продукт, що має надаватись споживачеві.

Довідка

Обов’язкова інформація повинна міститися…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ