Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.07.2022
Планування впровадження системи управління якістю
Хоміч Юрій Анатолійович,
Керівник відділу тех. контролю ТОВ "Завод ЗБК № 7"

Впровадження системи управління якістю потребує чіткого планування часу та людських ресурсів. Це великий і відповідальний проєкт, для реалізації якого краще за все використати класичні методи управління проєктами: планування, координацію людських і матеріальних ресурсів, створення команди проєкту, моніторинг тощо.

Насамперед потрібно скласти детальний план впровадження СУЯ, графік виконання робіт і визначити ресурси, необхідні для виконання плану.

Далі слід визначити коло фахівців, які будуть активно брати участь у впровадженні СУЯ і фактично стануть командою проєкту. Весь персонал повинен…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ