Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
06.06.2024

Додаток 1

АНКЕТА ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ ХАРЧОВОГО ПІДПРИЄМСТВА

Цю анкету необхідно заповнювати всім відвідувачам наших виробничих приміщень з метою збереження відповідного рівня безпечності продукції, яка виготовляється, та високого рівня якості нашої продукції

Дайте, будь ласка, відповіді на такі питання:

з/п

Питання

ТАК « + »

НІ « - »

1

Чи страждаєте Ви розладом шлунку або блюванням на цей момент?

 

2

Чи були Ви (або є тепер) носієм гепатиту, паратифу, сальмонельозу або стафілокока?

 

3

Протягом останніх 21 дня чи страждали Ви від наступних нездужань:

 

 

1) від шкірних захворювань,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ