Зразок заповнення
17.05.2024
Методика
«Культура безпеки харчових продуктів»
Система безпечності харчових продуктів HACCP (з англійської мови – Hazard Analysis and Critical Control Point) складається з набору правил, які визначають, які дії потрібно зробити для впровадження, обслуговування і документування системи на виробництві. Система НАССР розробляється та функціонує на харчових підприємствах України відповідно до національного стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі» (ISO 22000:2018, IDT, мова документа –…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
30.01.2025
VACCP-план запобігання харчовому шахрайству
30.01.2025
Журнал обліку результатів вхідного контролю
27.01.2025
Інструкція із санітарної обробки дезкилимків