Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Якщо покупець виявив бажання придбати товар, який знаходиться в торговому залі в «транспортній тарі лише для транспортування», то чи відомості про назву продукту, дату мінімального терміну придатності або дату «використати до», будь-які спеціальні умови зберігання та/або умови використання, ім'я або назву компанії та адресу оператора ринку харчових продуктів, достатні для виконання оператором ринку своїх обов’язків?

На запитання відповідають:

lyt Євгенія Литвинова, 
засновник Клубу експортерів України
loy Тетяна Лойченко, 
експерт Клубу експортерів України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо товар в загальній тарі відвантажується в магазин і знаходиться в торговому залі, то на зовнішньому пакуванні обов'язково має міститися…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ