Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Як правильно вказувати назву інгредієнта в складі продукту з шоколадом, одним з інгредієнтів якого є шоколадна маса: «рослинні жири» чи «еквівалент какао-масла»?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харч. продуктів ПрАТ"Херсонський комбінат хлібопродуктів"

Вказувати: «містить рослинні жири у доповненні до какао-масла».

Якщо зазначаються рослинні жири  – тоді можна так і вказувати: «містить рослинний жир» (олію ши, наприклад), або «містить рослинні жири (олію ши, олію манго) у доповненні до какао-масла».

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ