Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.07.2022
Формування культури якості в організації: створення інформаційної дошки
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Сутністю впровадження СУЯ є зміни в діяльності організації, спрямовані на її розвиток, які сприятимуть формуванню культури якості, що і є запорукою забезпечення її конкурентності на довгостроковий період. Культура якості при цьому є складовою загальної культури організації, яка інтегрує в собі економічну та соціально-психологічну форми культури. Вона є сполучною ланкою, що об’єднує і мобілізує персонал організації для вирішення питань якості. Лише за такої умови можливе неформальне та ефективне впровадження СУЯ.

У новій редакції міжнародного стандарту ISO серії 9000 приділяється багато…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ