Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Основні помилки у впровадженні системи 5S
Віталій Цопа,
д. т. н., професор МІМ-Київ, консультант, викладач, аудитор

Система 5S  це спосіб реалізації робочого простору, направлений на підвищення ефективності праці, економію часу і вдосконалення корпоративної культури.

У процесі провадження системи 5S  керівництво та/або колектив припускаються чималої кількості помилок, які перешкоджають успішній роботі. Нижче розглянемо можливі ситуації, які ускладнюють функціонування системи та знижують її ефективність.

Помилка 1. Негативний приклад керівника

Впровадження програми 5S на виробництві може ускладнитися через те, що завдання з підтримання порядку часто лягають лише на плечі колективу…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ