Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
28.11.2023

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ТОВ «ХХХ»

_____________ ПІБ
 « ____» ________20
__ р.

Введена в дію згідно з

наказом ____ від «__»________202_ р.

 

 

ІНСТРУКЦІЯ

організації роздільного збору твердих побутових відходів  на підприємстві

 

 

1.   ПРИЗНАЧЕННЯ І СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

1.1. Ця Інструкція визначає:

  • загальні організаційні моменти поводження з твердими побутовими відходами  Приватного акціонерного товариства «ХХХХХХ» (вул. ХХХ, м. ХХХХХ, ХХХ. обл.);
  • правила роздільного збору твердих побутових відходів на підприємстві.


1.2. Інструкція вводиться в дію з…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ