Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.04.2025

Журнал обліку відходів
 

Продукт

Дата надходження

Дата використання

Вага брутто

Вага нетто

% відходів

Підпис: кухаря, медсестри, керівника

       

 

 

Форму розроблено згідно з Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженою Наказом Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України від 17.04.2006 № 298/227 (додаток 7).

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ