Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
30.01.2025

Затверджено:
 

________________
 

 

 


 

 

 

 

VACCP-план запобігання харчовому шахрайству

 

Етап процесу / об’єкт

Опис загрози

Рівень загрози

Заходи керування

Результативність впроваджених заході

Ймовірність

Вплив

Рівень

Запропоновані дії

Відповідальний

Документування 

Час реалізації

 

1

Пакування органічної продукціїОманливе маркування, позначення неорганічної сировини продукції як органічна, що вплине на процес сертифікації органічної продукції

2

3

6

Перевірка кожної вхідної партії органічної сировини на наявність сертифікатів та вибіркова перевірка у реєстрахЗавідувач складу вхідної продукціїКопії…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ