Зразок заповнення
30.01.2025
Затверджено: ________________ |
VACCP-план запобігання харчовому шахрайству
№ | Етап процесу / об’єкт | Опис загрози | Рівень загрози | Заходи керування | Результативність впроваджених заході | |||||
Ймовірність | Вплив | Рівень | Запропоновані дії | Відповідальний | Документування | Час реалізації | ||||
1 | Пакування органічної продукції | Оманливе маркування, позначення неорганічної сировини продукції як органічна, що вплине на процес сертифікації органічної продукції | 2 | 3 | 6 | Перевірка кожної вхідної партії органічної сировини на наявність сертифікатів та вибіркова перевірка у реєстрах | Завідувач складу вхідної продукції | Копії… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
20.03.2025
Запит до постачальника (щодо підтвердження відсутності консервантів та барвників у сировині)
10.03.2025
План управління небезпечними чинниками
07.03.2025
Наказ про створення групи НАССР