Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
16.05.2022

Протокол засідання робочої групи НАССР

щодо підтвердження готовності підприємства до виробничої діяльності

Дата:

Присутні:

Власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ

 

Питання порядку денного:

    1.  Провести аналіз готовності підприємства до виробничої діяльності відповідно до проведених підготовчих робіт та налаштувань обладнання.

1.2. Підтвердити належні знання персоналу, дотримання санітарно-гігієнічних вимог та готовність виконувати технологічно-виробничі вимоги.

1.3.  …

 

Доповідали:

2.1 (Власне ім’я, ПРІЗВИЩЕ доповідача), щодо перевірки відповідності обладнання встановленим технологічним вимогам, завершенню…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ