Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
29.06.2022

Чек-лист внутрішнього аудиту

 

Об’єкт аудиту

Критерії аудиту

Посада та ПІБ співрозмовника

Позначки аудитора

Відділ закупівель

СОУ  04. ХХ

Начальник відділу: Іваненко І. І.

Контрольні запитання

 

1. Чи правильно запланований процес?

2. Чи забезпечено процес необхідними ресурсами для його виконання?

3. Процес виконаний відповідно до вимог, встановлених у процедурі?    

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ