Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи можна провести навчання внутрішніх аудиторів безпосередньо на підприємстві, якщо є працівник (член групи НАССР), який має документ внутрішнього аудитора? Яка існує процедура такого навчання?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Система безпечності харчових продуктів HACCP – це міжнародно визнаний підхід до забезпечення безпечності харчових продуктів. Вона базується на ідентифікації, оцінці та контролі потенційних небезпек, що можуть виникати на різних етапах виробництва, обробки та розподілу харчових продуктів.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ