Чи існують в Україні затверджені норми природних збитків сировини та продуктів олієжирової промисловості при перекочуванні з ємності в ємність? Чи кожне підприємство відповідного напрямку діяльності самостійно затверджує ці норми, що отримані дослідним шляхом?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Порядок обліку сировини, матеріалів та готової продукції на підприємствах олійно-жирової галузі затверджено Наказом Міністерства аграрної політики України від 11.09.2009 № 656 (далі – Порядок).
Віповідно до п. 1.1 цей Порядок встановлює організацію та ведення первинного обліку олійно-жировими…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу