Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи існують в Україні затверджені норми природних збитків сировини та продуктів олієжирової промисловості при перекочуванні з ємності в ємність? Чи кожне підприємство відповідного напрямку діяльності самостійно затверджує ці норми, що отримані дослідним шляхом?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

 

Порядок обліку сировини, матеріалів та готової продукції на підприємствах олійно-жирової галузі затверджено Наказом Міністерства аграрної політики України від 11.09.2009 № 656 (далі – Порядок).

Віповідно до  п. 1.1 цей Порядок встановлює організацію та ведення первинного обліку олійно-жировими…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ