Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Які є вимоги до показників якості та безпечності повітря для виробників пакувального матеріалу, що має прямий контакт з харчовим продуктом?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

У сучасних стандартах немає вимог до  чистоти повітря для матеріалів, які контактують з харчовим продуктом.

При впровадженні системи управління безпечності харчових продуктів рекомендовано за основу використовувати ДСН 3.3.6.042-99 «Санітарні норми мікроклімату виробничих приміщень».

Коментар експерта…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ