Зразок заповнення
27.01.2025
ТОВ «ХХХ» |
Чек-лист перевірки санітарного стану складського приміщення | ||
Процес: Якість та Харчова безпека | Дата створення: 24.01.2023 | Дійсно з: 25.04.2023 | Ревізія: 04 |
Попередня ревізія: 04.11.2020 | Код: Ф-03/ОПП-08, Додаток В | С. 1 з 1 | |
Документ: Процедура Інтегрованої Системи Менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (Форма) |
Дата _____________________ Перевірив__________________________________
№ п/п | Питання, що потребують перевірки | Так (+) | Ні (-) |
Санітарний стан підлоги (відсутній пил і бруд, без пошкоджень) | |||
Санітарний стан стін (відсутній пил і бруд, без пошкоджень) | |||
Cанітарний… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
20.03.2025
Запит до постачальника (щодо підтвердження відсутності консервантів та барвників у сировині)
10.03.2025
План управління небезпечними чинниками
07.03.2025
Наказ про створення групи НАССР