______________________________________________ |
ЗАТВЕРДЖЕНО Форма № 1-ТН (МС) |
Спеціалізована товарна накладна на перевезення молочної сировини
Найменування молочної сировини |
Маса, кг |
Вміст жиру, |
Вміст білка, |
Кислот- |
Темпера- |
Сухі речо- |
Ступінь чистоти |
Загальне бакте- |
Густина, |
Кількість сома- |
Термостій- |
Ґатунок |
|
нату- |
базисної жирності |
||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
Відправлено |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Прийнято |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Якісні показники молока визначаються згідно з вимогами ДСТУ 3662-97 «Молоко коров'яче незбиране. Вимоги при закупівлі», затвердженими наказом Держспоживстандарту України від 05 грудня 1997 року № 736, а з 01 січня 2017 року визначатимуться відповідно до вимог ДСТУ 3662:2015 «Молоко-сировина коров'яче. Технічні умови», затверджених наказом державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 22 червня 2015 року № 61.
Відпуск молочної сировини дозволив |
|
Вантажовідправник |
|
Аналіз зробив |
__________________________________________ |
Вантажоодержувач |
_____________________________________ |
Молочну сировину здав |
__________________________________ |
Аналіз зробив |
___________________________________________ |
Матеріальні цінності отримав |
____________________________ |
|
|
За довіреністю |
______________ |
№ _______________ від «___» ____________ 20__ р., |
М. П. (за наявності) |
виданою __________________________________________ |
1 примірник – вантажовідправнику |