Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
26.07.2021

Журнал обліку битких предметів та реєстрації їхніх пошкоджень

№ п/п

Дата

Цех/дільниця

Назва об’єкта/ місце-знаходження

Стан предмета/ факт пошко-дження

Відповідальний, посада,

ПІБ,

підпис

Коригування /Коригувальні дії (за необхідності)

Виконав: посада, ПІБ, підпис

Контроль за виконанням дій

Відповідальний, посада,

ПІБ,

підпис

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1.

04.06.2021

Цех заморожування/

дільниця заморожування фаршу

Віконне скло № 2

Ціле

Начальник цеху заморожування Микитенко М.М.

Відсутні

_

_

_

2.

Лампа № 3 біля бункеру фаршмішалки

Пошкоджене

Начальник цеху заморожування Микитенко М.М.

1. Зупинка фаршмішалки

2. Прибирання розбитого…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ