Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Яким чином вказувати наявність натуральних ароматизаторів при маркуванні напоїв спиртних (лікеро-горілчаних напоїв)? Чи достатньо це вказувати у складі продукту на контретикетці, чи інформацію про наявність натуральних ароматизаторів обов'язково потрібно окремо виділяти на фронтальній етикетці? Йдеться про напій спиртний лікер міцний  «Солодка вишня», міцність 30% об., масова концентрація цукрів – 100 г/дм3.

На запитання відповідає
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Відповідно до п. 10 ст. 1 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» описова назва – назва, що описує харчовий продукт, яка дає змогу споживачам дізнатися про категорію харчового продукту та вирізнити його серед інших подібних харчових продуктів.

«Напій спиртний лікер…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ