Яким чином вказувати наявність натуральних ароматизаторів при маркуванні напоїв спиртних (лікеро-горілчаних напоїв)? Чи достатньо це вказувати у складі продукту на контретикетці, чи інформацію про наявність натуральних ароматизаторів обов'язково потрібно окремо виділяти на фронтальній етикетці? Йдеться про напій спиртний лікер міцний «Солодка вишня», міцність 30% об., масова концентрація цукрів – 100 г/дм3.
Відповідно до п. 10 ст. 1 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» описова назва – назва, що описує харчовий продукт, яка дає змогу споживачам дізнатися про категорію харчового продукту та вирізнити його серед інших подібних харчових продуктів.
«Напій спиртний лікер…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу