На підприємстві виготовляється продукт, до складу якого входить інгредієнт, що містить сліди алергенів. Чи потрібно в продукті зазначати цей алерген у складі? Як правильно його зазначати?

На запитання відповідає
Іван Соколов,
доктор біологічних наук, провідний аудитор FSSC 22000 Бюро Верітас, провідний викладач IRCA курсів з FSSC 22000, директор департаменту навчання ПІІ ТОВ Бюро Верітас Україна, директор програм із зміни клімату ПІІ ТОВ Бюро Верітас Україна
Згідно з вимогами Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018 № 2639-VIII вміст слідів алергену зазначати необхідно.
Не зазначати на етикетці…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу