Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

На підприємстві виготовляється продукт, до складу якого входить інгредієнт, що містить сліди алергенів. Чи потрібно в продукті зазначати цей алерген у складі? Як правильно його зазначати?

На запитання відповідає
Іван Соколов,
доктор біологічних наук, провідний аудитор FSSC 22000 Бюро Верітас, провідний викладач IRCA курсів з FSSC 22000, директор департаменту навчання ПІІ ТОВ Бюро Верітас Україна, директор програм із зміни клімату ПІІ ТОВ Бюро Верітас Україна

Згідно з вимогами Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018 № 2639-VIII вміст слідів алергену зазначати необхідно.

Не  зазначати на етикетці…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ