Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Як здійснити оцінювання відповідності імпортного вагового обладнання для харчової промисловості?

На запитання відповідає
Ольга Малецька,
доцент Української інженерно-педагогічної академії, дійсний член Громадської організації «Академія метрології України»

У харчовій промисловості засоби вимірювальної техніки, які застосовуються для контролю якості та безпечності харчових продуктів, належать до сфери законодавчо регульованої метрології. 

Довідка

Згідно зі ст. 16 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» оцінювання відповідності…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ