Згідно зі статтею 20 ЗУ № 771/97-ВР Держпродспоживслужбу потрібно інформувати в разі вилучення продукції, на це є спеціальна інструкція. Але якщо невідповідна продукція або напівфабрикат виникають у процесі роботи та не вийшли за межі підприємства й утримані процесом блокування до моменту прийняття рішення – чи необхідно повідомляти Держпродспоживслужбу?
Згадана норма передбачає обов’язок оператора ринку повідомляти компетентний орган про виявлену невідповідність харчової продукції та негайно, з моменту виявлення невідповідності, здійснювати заходи з вилучення небезпечної харчової продукції з обігу.
Розберемось із терміном «обіг». Визначення цього…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу