Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Чи може виробник виробляти продукцію однієї рецептури, але за двома різними НД паралельно. Для одного клієнта за ДСТУ, а для іншого за – ТУ У?

На запитання відповідає
Алла Копусь,
менеджер систем якості

ТУ У на продукцію розробляють у таких випадках:

  • коли на неї відсутні національні стандарти (ДСТУ) та міждержавні (ГОСТ) стандарти;
  • коли потрібно доповнити, підвищити або конкретизувати вимоги чинних стандартів;
  • якщо виробнику потрібно розширити асортимент продукції, запровадити новітні розробки,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ